Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Τάδε έφη κα Υπουργός περι Πληροφορικών στα σχολεία

πηγή: www.esos.gr
"Η δική σας αποστολή είναι οριζόντια, είναι πως μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε, ο δικός σας κλάδος θα υποστηρίζει ώστε, οριζόντια να περάσει το θέμα της Πληροφορικής,

όχι να μαθαίνουμε στα παιδιά να χτυπούνε τα πλήκτρα στα computers", είπε η υπ. Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (ΠΕΚΑΠ) στο υπουργείο Παιδείας.

"Τα παιδιά ξέρουν πια, έχουν υπολογιστές, ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς, ακόμα και τα παιδιά του Δημοτικού έχουν μια πάρα πολύ μεγάλη ευχέρεια που δεν έχουμε εμείς" , πρόσθεσε η υπουργός και σημείωσε: "Το θέμα είναι αυτό οριζόντια, γίνεται το εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί και για το εκπαιδευτικό έργο, για την αλλαγή της ποιότητας και της διευκόλυνσης της Διοίκησης στην Εκπαίδευση. Είναι και τα δύο σημαντικά. Χωρίς σωστή οργάνωση στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης, δε μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε τα αποτελέσματα στο χώρο της τάξης. Γι αυτό και σε όλη μας την πορεία από εδώ και πέρα και σε όλη μας τη συνεργασία, αυτά θα πάνε παράλληλα...".

Related Posts with Thumbnails