Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Επιστολή προς βουλευτές σχετικά με τις επιδοτήσεις τους για Τηλεπικοινωνιακό Εξοπλισμό

Η παρακάτω επιστολή απεστάλει στους Βουλευτές του κοινοβουλίου απο τους συναδέλφους Μηχανικούς του Ν. Τρικάλων

"Κύριε Βουλευτή,
Ύστερα από δημοσιεύματα του τύπου με τα οποία επιδοτείστε με ποσά από 2500 έως 5500 ευρώ για τον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό πληροφορικής των γραφείων σας και με αφορμή τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής κ. Πετσάλνικου ότι: «Η Βουλή των Ελλήνων, οι βουλευτές και οι εργαζόμενοι, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, εκπέμποντας σαφές μήνυμα ουσιαστικής συμμετοχής και συμβολής σε αυτή την πανεθνική προσπάθεια για να ξεπεράσει ο τόπος την κρίση».
Σας παρακαλούμε να προσφέρετε, τα επιδοτούμενα ποσά που λάβατε στα σχολεία του Νομού Τρικάλων, για να εξοπλιστούν τα εργαστήρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με τα λεφτά που λάβατε μπορούμε να αγοράσουμε περίπου 100 υπολογιστές και να εξοπλίσουμε τα σχολεία μας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές μας την απαραίτητη γνώση.
Χρειαζόμαστε να δούμε από τους βουλευτές κάποιες κινήσεις καλής θέλησης που θα δείχνουν ότι τα χρήματα και η εξουσία δεν είναι το παν για αυτούς, αλλά αντίθετα προέχει η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες.

Οι Μηχανικοί της Εκπαίδευσης

mte.trikala@gmail.com
Βράντζας Θανάσης
Γουγάς Βασίλης
Δερεκενάρης Γρηγόρης
Μπάνος Δημήτρης
Σακελλάριου Δημήτρης
Τουλάκης Τριαντάφυλλος

πηγη: λίστα tsmedebthmia(papaki)yahoogroups.com
Related Posts with Thumbnails