Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Τροποποίηση της KYA για τα εκτός έδρας

Η τροποποιημένη ΚΥΑ για τα εκτός έδρας μηχανικών.
Το κείμενο της αρχικής ΚΥΑ (λάθος πλεόν)




"οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο για τον έγκαιρο και σωστό προγραμματισμό της δημοπράτησης και ανάθεσης, καθώς και της εμπρόσθεσμης και έντεχνης κατασκευής των δημοσίων έργων, για την έγκαιρη απορρόφηση των Κοινοτικών και Εθνικών Πιστώσεων" έχει αντικατασταθεί με το (σωστό πλέον) κείμενο "μετακινούνται εκτός έδρας για υπηρεσιακούς λόγους"


Πηγή: Από το νέο site της ΕΜΔΥΔΑΣ

4 σχόλια:

Max_Prof_AT είπε...

Συνάδελφοι έχετε νεώτερα από τηνπεριοχή σας αν παίρνεται βάσει της Νέας ΚΥΑ τα αυξημένα οδοιπορικά διότι στις Κυκλάδες που είμαι έχουν αγκιστροθεί η πάντες στην 232/23/04-22-2008 απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και δεν ΣΥΖΗΤΑΝΕ τίποτα άλλο. Αν έχετε κανένα νεώτερο από την περιοχή σας θα μ' ενδιέφερε, Λέγομαι Τσεπαπαδάκης Ανδρέας, Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Νομού Κυκλάδων

Βασίλης Προξενιάς είπε...

Απ' όσο γνωρίζω για κάποιους συναδέλφους ακόμη εκρεμμούν οι αποζημιώσεις των εκτός έδρας του 2008 ενώ για κάποιους άλλους εκείνες του 2009 (χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η τροποποιημένη ΥΑ). Οι διαδικασίες εξόφλησης είναι αρκετά αργές δυστυχώς και στο νομό μας ανεξαρτήτα απο τις υφιστάμενες ΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Στο Ηράκλειο και την Αθήνα οι Μηχανικοί ΑΕΙ και ΤΕΙ πληρώνονται τα αυξημένα ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ βάση της νέας ΚΥΑ 1202/19-06-2009 και με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει απορριπτική απόφαση για την παραπάνω ΚΥΑ πληρώνουν κανονικά τους Μηαχνικούς ΑΕΙ και ΤΕΙ με τα αυξημένα οδοιπορικά

Βασίλης Προξενιάς είπε...

Στο Νομό μας (Αιτ/νια), απ' όσο ενημέρωσε συνάδελφος τη λίστα ενημέρωσης/επικοινωνίας που διατηρούμε, πληρώθηκαν τα οδοιπορικά του για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2009 κανονικά με 70€. Από την αλλη άλλος συνάδελφος ενημέρωσε πως του οφείλονται οδοιπορικά του 2008.
Άλλος πάλι συνάδελφος σε άλλο σχολείο ενημερώθηκε οτι δεν θα πληρωθούν τα οδοιπορικά και οτι μάλλον θα κοπούν γενικά τα οδοιπορικά από εκδρομές.
Γενικά απ' ότι καταλαβαίνω όχι απλά η κάθε Δ/νση είναι ξεχωριστό κράτος σε αυτό το #@#!$$ κράτος αλλά και το κάθε γραφείο μέσα στην ίδια περιοχή μπορεί να αποφασίζει και να δρά όπως θέλει.

Related Posts with Thumbnails