Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ενημέρωση για τη συνάντηση της Δευτέρας, 8/3/2010

Προς ενημέρωση εκείνων που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στη συνάντηση, της Δευτέρας 8/3/2010 στο 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου, η οποία να τονιστεί πως δεν ήταν Γενική Συνέλευση του συλλόγου αλλά μια συζήτηση σχετικά με θέματα που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.
Επιγραμματικά
  1. Έγινε ενημέρωση για την καταστατική συνέλευση της ΠΕΔΜΗΔΕ που έγινε στην Αθήνα στις 27/2/10, από τα μέλη του συλλόγου που παρευρέθηκαν εκεί.
  2. Σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές του ΤΕΕ υπήρξε σύμπνοια όλων στο να "κατεβούμε" ανεξάρτητοι από προσκείμενες σε κόμματα παρατάξεις σε ψηφοδέλτιο με την ονομασία που θα μας προσδιορίζει τοπικά όπως για π.χ. "Μηχανικοί της Εκπαίδευσης για την Αιτωλοακαρνανία" ή για π.χ "Εκπαιδευτικοί Μηχανικοί στην Αιτωλοακαρνανία" (θα αποφασιστεί από κοινού)
  3. Συζητήθηκε και το θέμα για συμμετοχή υποψηφίων από τη περιοχή μας σε ψηφοδέλτιο για την κεντρική αντιπροσωπεία του ΤΕΕ. Δεν ορίστηκαν υποψηφιότητες και έτσι το θέμα παρέμεινε σε εκκρεμότητα προς το παρόν, αλλά θα λυθεί οριστικά μέχρι τη Παρασκευή.
Έτσι θα "κατεβάσουμε" ένα ψηφοδέλτιο τοπικά και θα αποφασίσουμε στη συνέχεια συλλογικά ποιό ή ποια άτομα θα μας εκπροσωπήσουν στο τοπικό παράρτημα ΤΕΕ. 

Επειδή όμως πρέπει να σχηματιστεί το ψηφοδέλτιο όποιος ενδιαφέρεται να μας εκπροσωπήσει ή απλά να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο να μας αποστείλει σχετικό email στο mte.ait@gmail.com μέχρι το αργότερο τη Παρασκευή 12/3/2010  και ώρα 10π.μ. 
Πέρα απ' αυτό ευελπιστούμε στην ενεργή συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων είτε μέσα από την εκλογή, είτε συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο, είτε με μια απλή ψήφο, είτε ακόμη και με την προσέλκυση "φίλιων" υποστηρικτών/ψηφοφόρων συναδέλφων μηχανικών που δεν ανήκουν στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Παιδείας. 

Περισσότερα για τα θέματα στη λίστα συζητήσεων ή διαφορετικά επικοινωνήστε με συναδέλφους που παραβρέθηκαν στη συνάντηση.
ΥΣ: Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή συμμετοχή 10 συνάδελφοι επομένως υπάρχει περιθώριο για άλλους 23, όσο δηλαδή επιτρέπει και ο κανονισμός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails